WERKWIJZE

WIL JIJ OOK EEN PIEN PAINTING AAN DE MUUR?
Ik kom graag bij je op bezoek om je wensen te bespreken. Je kan hele praktische wensen zoals formaat doorgeven, maar ook de kleuren. Welke kleuren wil je wel en welke kleuren absoluut niet. Maar het meest nieuwsgierig ben ik naar je verhaal, naar jou of jullie zelf, wat voor een mens ben jij, wat doe je voor een werk, waar wordt je blij van, verdrietig van, wat heb je mee gemaakt, wat zijn je dromen, je gevoelens en ga zo nog maar even door. Ik ontwikkel zo een duidelijk beeld, oftewel een GEVOEL bij jou als klant dat ik naar beeld om kan zetten.

Woon je niet in de buurt dan is dat geen probleem. Je krijgt dan van mij een uitgebreide vragenlijst waar ik net zo goed mee van start kan.

Eenmaal in mijn atelier schrijf ik alle info die ik heb verzameld op en ga ik op de energie hiervan invoelen. Ieder persoon en ieder woord voelt anders. Wanneer ik dit doe voel ik van alles in mijn lijf, en komen gevoelens, ik kan voelen wat die personen voelen, waar ze in hun lijf of emotioneel last van hebben, of iemand een vrolijk persoon is, of iemand onverwerkte emoties heeft. Zo ga ik alle woorden en personen op het papier af totdat ik het gevoel heb dat ik alles wat er te voelen valt gevoeld heb. Dat neem ik dan mee naar de volgende stap, het maken van een energetische tekening in kleurpotlood op schaal van de maat van het doek.

Energetische tekening

Door deze energetische tekening te maken kan ik op een later tijdstip dit gevoel weer makkelijk terug pakken, maar het belangrijkste is dat ik het gevoel omzet naar kleur en vorm. Het uiteindelijke schilderij vloeit hier dan gemakkelijk uit voort. Ik heb namelijk het gevoel gevoeld en er kleur en vorm aan gegeven, oftewel, ik ben van gevoel naar beeld gegaan.

dromen, onze dromen delen we samen, leegte, leegte geeft ruimte, hier zit groei, droom!

IS JE INTERESSE GEWEKT? Neem dan hier contact met me op om je wensen te bespreken.