Pien paintings

pien paintings

Zoek je ook al tijden naar dat ene bijzondere kunstwerk voor aan de muur? Een werk dat je raakt, waarbij je meteen voelt dat het klopt. Dat je misschien niet meteen kan benoemen waarom dit werk je aanspreekt maar dat je voelt dat dit werk bij jou hoort. En dat is wat soul-art doet, het gaat voorbij je denkende mind en raakt je recht in je gevoel op een ander niveau, een andere frequentie en jij weet dat het klopt.

‘Beelden maken zichtbaar wat niet gezegd of gevoeld kan worden’

Met een Pien Painting haal je iets bijzonders in huis. Ieder soul-art schilderij heeft een diepere laag, een diepere betekenis en straalt iets uit. En ieder schilderij is niet zomaar een mooi plaatje, het gaat verder dan dat. Alles is energie, een mens, een boom, een bloem, maar ook een tekening of schilderij is een vertaling van energie. Wanneer je een soul-art schilderij in huis haalt mag jij deze energie ontvangen, downloaden en weer verspreiden. Best bijzonder dus! Ga dus goed voelen wat jij nodig hebt, niet met je hoofd natuurlijk, maar met je hart.

Ik maak de soul-art schilderijen vanuit mijn eigen beleving, vanuit mijn gevoelswereld. Ik voel in op bepaalde thema’s en vertaal dit dan naar vorm, kleur en vooral dus naar energie, energie die jij weer kunt voelen en ophangen aan jouw muur.

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’

Bekijk mijn werken maar eens op je gemak en ga opmerken welke jou aantrekt, ik hoor het natuurlijk graag als je interesse hebt in een schilderij. Zij zijn er namelijk om de wereld mooier, lichter en meer in verbinding met elkaar te brengen.

Zit jouw artwork er (nog) niet bij? Geen probleem! Ik ontdekte dat ik andere mensen kon raken door in te voelen op hun energie en dit kon vertalen naar een schilderij. Het is me al vaker overkomen dat ik een schilderij op maat voor iemand maak, waarbij ik invoel op de energie van de ander en dat diegene emotioneel wordt bij de onthulling omdat ze voelen dat het helemaal raak is en dus echt raakt. En dat maakt mijn werk bijzonder: ik mag andere mensen raken op een positieve zachte en kleurrijke manier door iets moois aan ze mee te geven, waar ze iedere dag van mogen genieten.

Wil jij ook je eigen soul-artwork aan de muur?

Neem dan contact met me op, ik bespreek graag jouw wensen!

prijzen pienpaintings

Elk schilderij is anders, de prijs dus ook. Neem voor exacte prijzen of andere vragen contact met me op. Dan bespreken we je wensen en dan reken ik de prijs graag voor je uit.

Pienfolio