Yin Yoga XXL | Sta in je kracht met liefde voor jezelf

14.02.20 – 19.30 uur

De gouden tool voor ontspannen waarbij je meer geniet van je leven, is wat mij betreft dan ook zelfliefde. Aan dat onderwerp wordt de laatste tijd veel meer aandacht gegeven en dat is terecht. Er is geen duurzamer instrument voor ons welzijn dan de liefde.

In een het leven kun je onmogelijk alles perfect doen. En dat hoeft ook helemaal niet. Er zijn simpelweg te veel dingen die je aandacht nodig hebben en die je te organiseren hebt. Met wilskracht en doorzettingsvermogen proberen we het zo goed mogelijk te doen. Gedreven door de liefde voor de mensen om ons heen. Maar wat me daarbij vaak opvalt is dat we niet vanzelfsprekend evenveel liefde voor onszelf voelen. Terwijl dat nou net het verschil kan maken tussen leven en óverleven als mens.

Gezonde zelfliefde maakt dat je lekker in je vel zit en rustig en veerkrachtig met je drukke mind, wisselende emoties en uitdagende agenda om kunt gaan. Ik merk het zelf ook keer op keer. We vinden het alleen niet altijd makkelijk. Een mogelijke verklaring hiervoor is dat je van jongs af aan bijvoorbeeld bent gaan geloven dat je ‘het goed moet doen’, wil jij liefde waard zijn. Dit kan voortkomen uit pesterijen die je misschien als kind hebt ondergaan, of ouders die goedbedoeld voorleefden dat je met hard werken en goede prestaties ‘er wel komt’. Maar je bent ‘er’ altijd al. In essentie. Je doet ‘het’ altijd al goed. Je hoeft niks te doen om te mogen zijn. Ook al vertelt je mind je soms anders, je hart wéét dat dit zo is. De truc is om in plaats vanuit ons hoofd meer vanuit ons hart te gaan leven. Dan ervaren we een veel duurzamer gevoel van ontspanning en geluk. Van binnenuit. Moeiteloos.

Na de Yin Yoga XXL ervaar jij:
• Rust in je hoofd, lijf en hart (innerlijke rust)
• Betere relaties met anderen aangaan
• Het leren stellen van je eigen grenzen
• Je mentale én lichamelijke gezondheid
• En zelfs ook meer succes in wat je doet

Bij yin yoga draait het om naar binnen keren en ontspanning. Je blijft een aantal minuten in een houding, meestal liggend op de mat. In de houding ga je steeds dieper ontspannen, steeds meer spanning loslaten. Er is altijd een gebied of er zijn meerdere gebieden die in de houding gestimuleerd worden, bijvoorbeeld de rug of de achterkant van je benen.

BEN JIJ ER BIJ?

investering in jezelf: €22,50


Yin Yoga XXL | Wall & 🎾 Ball

06.03.20 – 19.30 uur

Tijdens deze extra lange Yin Yoga XXl les maken we gebruik van de muur en van massage ballen. Dit om jou nog meer verdieping en ontspanning te geven.

Door het gebruik van de muur gaan de houdingen met meer gemak en kun jij dus dieper zinken in jezelf waardoor je meer rust en ruimte gaat ervaren.

We gebruiken massage ballen om het bindweefsel te masseren en dit is een ideale combinatie met Yin Yoga waarin je ook het bindweefsel oprekt. De ballen bewerken het bindweefsel plaatselijk, zodat kleine triggerpoints heel doelgericht gemasseerd kunnen worden en je een diepe ontspanning ervaart, minder pijn in je lichaam, soepele respieren en gewrichten, de doorbloeding gestimuleerd wordt en afvalstoffen je lijf kunnen verlaten.

BEN JIJ ER BIJ?

Investering in jezelf: €22,50

Liefs Pien