ANNIES

A N N I E S zijn eigenwijze handgemaakte muur sieraden die zorgen voor rust en kalmte in jou. Wanneer je naar ze kijkt mag genieten van de rust en de stilte die ze uitstralen. Ze zorgen door hun eigenwijsheid ook nog voor een glimlach op je gezicht! Wat wil je nog meer?

A N N I E S zijn er in het groot en in het klein, de een is fijntjes en subtiel en de ander krachtig, eigenwijs en kleurrijk. Voor iedereen is er wel een geschikte te vinden of te maken. Ze zijn allemaal uniek, er zijn er namelijk geen twee hetzelfde. Ze zijn handgemaakt met heel veel liefde en van kwalitatief goede materialen zoals onder andere messing, hout en soms gekke ongebruikelijke materialen.

Wil jij alle ANNIES zien? Volg mij dan op Instagram.

BIG | A N N I E S

BELI | €225,-

Ga voor een BIG impact! Bij deze lijn zijn de A N N I E S zoals de naam het al zegt lekker BIG. Alle namen beginnen dan ook met een B zodat er geen verwarring kan ontstaan over hun grootte.

MINI | A N N I E S

MIKI | €25,-

Je kunt voor BIG kiezen, maar soms is less more en is MINI precies wat je nodig hebt. De MINI’s zijn er voor de speciale plekjes, de plekjes die wel wat liefde kunnen gebruiken. Ze zijn leuk aan de spiegel in je auto, op een vergeten muurtje, maar eigenlijk zijn ze overal leuk!

JOY | A N N I E S

JUNA | €85,-

Today I choose JOY! Ben je op zoek naar rust en vreugde? Kies dan voor een A N N I E uit de JOY lijn. Het fleurt zeker je dag én je huis op! Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een J om ze nog meet JOY te geven.

ZEN | A N N I E S

Kun jij wel wat meer ZEN in je leven gebruiken? Dan is een de keuze voor een A N N I E uit de ZEN lijn natuurlijk snel gemaakt. Hang hem op en voel de instant ZENheid in jezelf én in de ruimte waar je hem ophangt. Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een Z om ze nog meer ZENkracht mee te geven.

FEATHER | A N N I E S

FREN €60,- | FAI €55,-

Veertjes, veertjes en nog meer veertjes. Wie is er nou geen fan van veertjes. Ervaar de lichtheid in jezelf én de lichtheid in de ruimte waar je ze ophangt. Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een F, dus fly away met deze FEATHER lijn!

STOER | A N N I E S

SAVA | €115,-

Mag het toch wat stoerder voor jou? Kies dan voor een A N N I E uit de lijn STOER, zo maak jij impact! Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een S, zodat ze extra goed te herkennen zijn.

Iedere A N N I E heeft een merkje met een ananas er op ter herkenning. A N N I E S is een eigenwijze woordspeling van het woord ananas. En waar komt die ananas dan vandaan? A N N I E S zijn namelijk een onderdeel van Pienapple. Mijn bedrijf waar kunst, therapie en yoga samen komen. En Pienapple is dan natuurlijk weer een eigenwijze woordspeling van pineapple, de Engelse versie van het woord ananas. En zo is de ananas cirkel weer rond ; )

Wil je meer A N N I E S zien? Check dan mijn Insta account @pienvankessel.

Wil de je de A N N I E S graag eens live bewonderen? Ga dan naar TOOST DRINK AND DINE in Landgraaf op de Kampstraat 37, daar zijn ze te zien én te koop!

Wil je meer weten over de A N N I E S of heb je een vraag? Ik help je graag! Stuur me dan een berichtje via het contact formulier.

Liefs Pien