Annies

ANNIES

ANNIES  zijn gewoon leuk, heerlijk eigenwijs en stralen lekker veel rust uit en verfraaien ieder interieur. ANNIES zijn handgemaakte muur-sieraden die allemaal uniek zijn. Ze hebben ook allemaal een eigen naam. Een ANNIE in je huis zorgt voor extra veel rust en kalmte in jou én in de ruimte waar ze in hangen. Een perfect cadeau om te geven én te krijgen!

Ze zijn gemaakt met heel veel liefde en van kwalitatief goede materialen (onder andere messing en hout). Ook gebruik ik voor wat extra eigenwijsheid soms gekke ongebruikelijke materialen die samen zorgen voor een glimlach op je gezicht. Een ANNIE in je huis is gewoon een must en maakt je huis vrolijker én rustiger.

Iedere ANNIE heeft een merkje met een ananas erop ter herkenning. ANNIES is een eigenwijze woordspeling van het woord ananas. En waar komt die ananas dan vandaan? ANNIES zijn namelijk een onderdeel van Pienapple. Mijn bedrijf waar kunst en yoga samen komen. En Pienapple is dan natuurlijk weer een afgeleide versie van pineapple, de Engelse versie van het woord ananas. En zo is de ananas cirkel weer rond ; )

HEBBEN?

Check dan meteen even mijn Instagram annies_wall_art om de ANNIE die bij jou wil komen wonen uit te zoeken. Ik heb verschillende lijnen ANNIES ontworpen die allemaal iets anders uitstralen. Check ze hier onder meteen allemaal:

stoer

Mag het toch wat stoerder voor jou? Kies dan voor een ANNIE uit de lijn STOER, zo maak jij impact! Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een S, zodat ze extra goed te herkennen zijn.

big

Ga voor een BIG impact! Bij deze lijn zijn de ANNIES zoals de naam het al zegt lekker BIG. Alle namen beginnen dan ook met een B zodat er geen verwarring kan ontstaan over hun grootte.

zen

Kun jij wel wat meer ZEN in je leven gebruiken? Dan is een keuze voor een ANNIE uit de ZEN lijn natuurlijk snel gemaakt. Hang hem op en voel de instant ZENheid in jezelf én in de ruimte waar je hem ophangt. Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een Z om ze nog meer ZENkracht mee te geven.

joy

Ben je op zoek naar rust en vreugde? Kies dan voor een ANNIE uit de JOY lijn. Het fleurt zeker je dag én je huis op! Alle namen in deze lijn beginnen dan ook met een J om ze nog meer JOY te geven.

mini

Je kunt voor BIG kiezen, maar soms is less more en is MINI precies wat je nodig hebt. De MINI’s zijn er voor de speciale plekjes, de plekjes die wel wat liefde kunnen gebruiken.