ACCESS BARS

In een tijd waar alles draait om stress, haast en zoveel mogelijk doen in zo weinig mogelijk tijd, krijgen steeds meer mensen behoefte aan rust in hun hoofd. De BARS zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastzittende energie) kan worden losgelaten.
Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen, standpunten en stress worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.
Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd, alsof er is schoongemaakt!

“in het ergste geval voel je je na een Bars sessie zo ontspannen alsof je een heerlijke massage hebt gekregen, in het beste geval verandert je leven ten goede.”

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, maar heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.

IS DIT IETS VOOR JOU? Boek hier dan meteen je sessie.

Wat zijn de kosten?

Meer weten? Kijk dan via deze link een access BARS filmpje op YouTube.